Trubbel i blåbärsriset

Hoho!
Idagens har jag varit i Kavlis o badat, inget direkt lustigt med det. Det lustiga kom lite senare.
Jag, Linus o Helena åkte hem vid ungefär halv 4 eftersom både jag o Helena började jobba kl 5. Vi lämnade av Helena och skulle sedan hem till oss. Jag var lite lätt stressad eftersom kl redan var ungefär 5 över 4 och då självklart så var det broöppning vid charlottensborgsbron. Mast efter mast sniglade förbi, jag blev mer och mer hispig. Kl 20 över 4 kom vi hem till Villagatan. Nämen oj, varken Linus eller jag har några hemnycklar på oss. Jag blev ltie lätt irriterad och svärde enb hel del. Som tur var hade mamma lämnat köksfönstret öppet till katterna så Linus kutade till baksidan och hämtade stegen! Han lyckades pilla bort spärren på fönstret och klättrade in och låste upp till mej. Yippie Yay Hoo, 5 minuter att kissa och sminka mej på, vilken lycka! Kissad o kladdig runt ögonen trampade jag enr till Donken för att böjra ett riktigt varmt arbetspass! Dock hade Tove och jag jävligt roligt i kassan jag vet inte riktigt vad vi höll på med tillslut där.

Ungefär en halvtimme innan vi skulle sluta försökte jag få Lukas att fylla på shakemixen eftersom han är liiite längre än båpde Tove och mej. Det var ju lättare sagt än gjort. Han var tydligen väldans upptagen med att diska ett rör med ketchup som han inte tyckte att någon i kassan hade kapacitet till. Efter lite tjat och förolämpningar på Lukas manlighet så tog han dock shakemixen. 10 liter shakemix var dock ltie mkt för Lukas så han gnällde ytterligare lite och lät mej diska ur hans älskade ketchuprör mot att han fyllde på shakemixen trots allt. Efter att han hade skvimpat klart så hällde han den sista skvätten shakemix på golvet. Tack Lukas! Jag vet inte om det var innan eller efter det här som Joel slängde en gigantisk hög med Big Mac kartonger i golvet. Stor kartongwaste där!

Dags för hemfärd från Donken efter ett väl utfört arbetspass. Nämen oj, vem stoppade sina cykelnycklar i sin väska istället för McDonaldskassen. Jo, Bo-ko! GRATTIS VÄRLDEN! Jag plingade hem och efter ungefär 5 minuter lyckades mamma lokalisera mina nycklar, då fick Ludde komma ner med dom med moppen åt mej. Det var en tjänst värd en Kexchoklad. Jag fick minba nyklar på 2 minuter medans Tobbe o Tove stod o asgarvade åt mej och min klumpighet. Bör jag också kanske nämna att jag hittade min kavaj med Poodels autograferna nere i omklädningsrummet? Undrar verklgien hur länge sen de var jag hade på mej den när jag åkte dit. Tror det var den 1 Juli faktist.

Jag flåsade hem uppför backarna ocn nu sitter jag här.

Kvällen avslutas med lite Flaggsi med Johnen^^

RSS 2.0