Sex fötter under är inte djupt nog

Jag klippte mej igår. Så nu är det kort-kort, rött-rött kvar haha! Nevars, jag ser ut som vanligt fast ungefär 17 bullar mer vårdad ut, och det är ju aldrig fel. Men men, eftersom jag inte kan få tillbaka mitt blonda hår nu så blir det nån slags brun om en månad istället. Skulle först försöka avfärga det röda så att det blir nån äcklig orange och sen lägga i nån mörkbrun och hoppas på att alltför mkt rött inte lyser igenom iaf. Så på "Hej Student" så kommer jag vara brunhårig... förhoppningsvis! Jag vill för övrigt inte ha brunt hår. Perfektamento!
Buhu, kommer sakna mitt röda rufs men det blir för jobbigt på sommaren iaf. Mitt hår bleks så fort så jag kommer få färga håret varannan vecka eller vara knallorangehårig. Eww. Jaha, det här var dagens mest värdsliga problem från mej som vanligt. Jag kommer få betala minst 2000 för att färga håret till en färg jag inte ens vill ha medan barnen i Afrika inte ens har en möjlighet att färga håret. Jag borde byta I mot U!

Sista på projektet imorrn förresten. PEPP!

Inuti partikelstormen

Idag har varit grymt lugn, vaknade och orkade inte gå upp så jag kollade på En Fyra För Tre! Jag tror att jag har garvat mig själv till döds faktist, fruktansvärt underhållande! Sen blev det pastasallad och sen följa med mamma och handla mat och garn. Sen även en kort tripp in till stan där det inhandlades en mascara och ett par GIGANTISKA solglasögon.

Jag håller nu på att fundera ut en plan för hur jag ska kunna få våren att börja typ nu så jag kan använda mina nya vänner. Förslag tas emot med glädje.
Nytt GREEK idag förresten. Äntligen! <3

För övrigt var igår den bästa dagen på väldigt, väldigt länge. Den gjorde mej gladast :)
But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do
Vackert.

Blodiglar

Okej, jag vet att jag är hårdrockare men ärligt talat. Gigantisk last nummer ett är Savage Garden och ja... Mums-mums kan man bara inte bortse från hur snygg han är. Jag älskar den ytliga jag, och ja, jag vet att det finns problem i världen.


Nedåt

Måste säga att det vart en fruktansvärt lyckad kväll igår, helt underbart rolig faktist! Först Så Ska Det Låta med älskade Peter Johansson! Och sen Brygget där vi hade astrevligt, iaf jag. Det var nog min kära vän Heineken kanske (som jag för övrigt känner att jag inte kan stava till, tror jag).
I största allmänhet så var kvällen fylld av trevligt folk, träffade Robin och kidnappade honom från hans sällskap, har inte pratat med karln på ett år typ. Catching Up^^
Skrot, the cover band, var sköna faktist. Men kvällens höjpunkt var när jag för EN GÅNGS SKULL ägde Robin på hans jävla musikfrågor!
"Det måste vara det där bandet från Göteborg, inte Dark Tranquillity, inte In Flames men de där andra. Jaaaa, Soilwork heter dom! Dom är det!"
"HAHAHHAH, fan det är ju Spiritus Sancti, MOTALA!"
Love it, det kommer jag fan aldrig glömma, inte Robins bankomatkod heller^^

Annars så hittade jag för övrigt 97 kronor i småpengar i min byxficka, 6 stycken 10:or, 2 stycken 5:or och 27 stycken 1kronor. Hmm?

Färger i en vind

Hejhej, Lovisas hårverkstad har varit igång igen! Klippte pappa igår, vilket tog ungefär 20 min och fick 150 spänn. Sån timpenning borde man ha på Donken för allt slit! Idag har jag även klippt mamma, vart kort men gulligt^^ För det så fick jag en hårfärg så nu sitter jag här och väntar ut verkningstiden. Ser oerhört rolig ut också, värsta knallorangea färgen typ och fint bakåtslick á la Stockholmsbrat! Men jag är lite nervös och hoppas som fasen på att det ska bli bra, såklart bara för jag hittat en röd färg som passar exakt så verkar den ha utgått så jag var tvungen att försöka hitta en ny!

Annars så blir det utgång ikväll, då jag tänker vara rödhårig och het ;) Blir Brygget för att chilla lite med Jessi o Stina. Tydligen spelar även ett coverband vid namn "Skrot", hahaha men namnet är ju inte allt, 70 och 80-tals rockklassiker var det iaf! Och nej för sista gången, jag tänker inte följa med på "Påskparty" på Harrys. Jag tänker inte stödja dem om de ska ta dit lättklädda tjejer som ska dansapå podium. SKAM! Ska de ha det vill jag fan ha lättklädda killar på podium!
Men men, trevligt ska jag iaf ha ikväll eftersom jag nu tjänat ihop lite mer slantar till alkoholen^^
Puss

Två sängar och en kaffemaskin

Igår var en skojjig dag. Elin, Stina och jag hade fruktansvärt kul när vi skulle försöka pilla ihop projektarbetet till en film. Det gick förskräckligt långsamt och vi fattade inte riktigt redigeringsprogrammet heller. Men vad gjorde det? Vi åt drömmar och tröttade ut Elin totalt tills hon blev seg som kola. Sen vandrade jag hem från Elin, frös som fan men lite stolt över att jag gick ändå :)
Detta resulterade dock i att jag, klubbad som en snigel på valium stängde in mej under täcket i 2 timmar och frös. Sen blev det igång med projektandet igen, skrev dit lite på rapporten och redigerade bilder. Väldigt produktiv dag med andra ord. Jag hann inte med något spelande heller, men när Stina åker till London, fasiken vad jag ska spela då och levla ifatt som fasiken (om du mot förmodan faktist läser det här Stina) ;) Mohahah, jag är nörd.

För övrigt här i livet så har jag lagt till med nån sorts japansk liten bugning när jag delar ut McDonaldsmaten. Hjälp mej träna bort denna,snälla. Det måste se fruktansvärt skrattretande ut och ju mer jag tänker på att jag gör det så gör jag en ännu djupare bugning nästa gång. Ja, det är alltså fastställt, jag är nog lite fel i huvudet ändå^^

"Ditt lilla fnöske! Jag ska tända eld på dej och se dej brinna!"
Jag är genialisk också.

Vickan har för övrigt skrivit värsta gulliga inlägget idag och det måste DU läsa!

Tänk om?

Plugga, plugga och plugga lite till för omväxlings skull. Okej lite överdrivet kanske, jag har inte orkat plugga så mycket. Slutprov i gympateori är det i alla fall imorrn, party, inte.


Annars så har jag precis varit hos farmor och farfar. Jag vet att det låter dåligt med jag blir deprimerad av att vara där. De har inte gått igenom hans rum och tröjor, tandborstar och diverse andra grejer finns kvar. Det blir bara en massa ältande och farfar är inte pigg alls, dessutom dog hans bror igår också. En ny begravning kommer inte direkt göra saker bättre.

Fågeln och masken

Faktist underhållande dag i skolan idagens, fylld av 40 min kafferast från matten, Euler, projektarbeteklagomål, rosa/lila linjalhållare, binnikemaskar, trafikförsäkringsdiksussioner, flummande på fysiken och ett jävla massa vridande på armar och händer från en hel klass som försökte förstå magnetiska fält och FBI. Som sagt, allt en skoldag borde innehålla! Fruktansvärd glad är jag också att jag fixade första fasen galant på körskolan. :)
Som den duktiga flicka jag kände mej som idag så har jag även promenerat, gjort läxa. (Jag vet, klockan är bara 18:08 men jag är ändå klar. Måste vara första gången på flera månader!) Nu kan jag inte riktigt komma på vad jag ska göra i väntan på Anna Pihl. Se The Last King Of Scotland och dregla gärnet eller krypa ner i badet med Nyckeln Till Sanningen?

Tessera är för övrigt värt att kolla genast. Ett riktigt häftigt okänt band från lilla Sverige. Akustiskt med vacker sång och grym fiol :)

Kärlek i stereon

För att bevisa hur seriös jag nu är med bloggandet skriver jag ett andra inlägg idag :P
Bara för att det var så fruktansvärt gött att Carola blev snuvad på finalplatsen av Nordman. Haha, hon var inte ett uns nervös för hon var så säker på att komma vidare. Mamma och jag satt hemma i soffan och bara väntade på domen medan jag röstade på Nordman för sakens skulle lixom. Men ack så glada vi blev. Tacka mej för det var säkert min röst som ledde till deras vinst! ;)

Ska för övrigt ladda ner The Last King Of Scotland under natten så jag har något att göra imorrn. Detta på inrådan från min syssling Sara. James McAvoy är nämligen med och jag har bunkrat upp med hinkar att dregla i eftersom det lovas många utan-tröja-scener. Jag är glatt barn!

Jag är valrossen

Ska man jobba senare frammåt kvällen så är det bara att slappa gärnet hela förmiddagen för att känna att man iaf ska få ut någonting av dagen. ;) Så där var jag, vaknade och kände mig som en klubbad säl. Den klubbade sälen började dock dagen med att jasta sig över Nyckeln Till Frihet av Nora Roberts som nu är utläst, den boken var för övrigt det bästa jag läst på länge (kan bero på att min läslust varit död i ett halvår kanske, men nu är den på G igen). Blir biblioteket efter skolan och låna de resterande två böckerna i serien eftersom jag känner mej fattig. För övrigt har jag nu bestämt mej för att blogga lite igen. Det kanske märks och syns nu :)

Idag har jag fått ett litet kusinbarn förresten, lite mindre än en månad för tidigt. Lille Axel föddes alltså idag på lasarettet i Linköping. Mamma och jag ska åka till Åhlens någon dag i veckan och köpa babykläder så ska vi hälsa på Ulrika & Rickard sen. Vi såg världens sötaste lilla jeansjacka så vi ska köpa den och sen sy fast ett tygmärke med Metallica på ryggen, hehe. Jag tror det blir riktigt uppskattat faktist ;)

Annars så har jag precis kommit hem från jobbet, rush, rush, rush säger jag bara! Något lsäkgit idag förresten, det var en kille som var typ 19 år och ganska spetig. Han köpte 3 BigMac & Co, 3 Chicken Burger och 2 påsar köttbullar till sig själv + lite mat till sin tjej. Tjejen höll på att gå under när han beställde och han sa allvarligt att han skulle äta allting. Jisses, ingen diet där direkt!
Dessutom kan jag inte bestämma mej för vad kvällens höjdpunkt var. När jag torkade bord ute i matsalen och Takida spelas eller när jag slutade och bara sjönk ner i mina mjukisbyxor jag haft på mej. Är något pepp inför 18 april!

Nu ska jag äta upp min lakris (inte katten även om han idag varit världens myspysigaste) och sen sjunka ner i sängen. Puss o nattis^^

RSS 2.0