Ekorrjävel

Kära bloggbok!
Idag var mitt namn Tora, jag krängde hamburgare hela kvällen. Det var en svettig men ganska lyckad upplevelse, det lyckade berodde på en viss person som satt i sin bil på DT1 och väntade på en kaffe, en glass med chokladtopping och ett antal burgare. Gaggaagoooo^^

Jag börjar från början.
Steg upp på morronen, pigg som en pollenbesudlad oxe, klädde på mej, åt en macka utan smör och läste igenom fysiken en sista gång. Sen kom en representant från Jehovas Vittnen förbi och hon släppte gladeligen in sig själv i vårt palats till hus. Hennes visit var dock inte långvarig eftersom jag tog henne på en resa genom staden via cykel till Domedagsberget. Dagen fölt på.
Fysikprovet gick bajs.
Trafikolycka innehållandes tvåbarnsmor smakar sura gummistövlar.
Jag fick VG i samhällen.
Tanten vägrade låta oss tidigarelägga en naturkunskaps lektion vi inte skulle göra ngt på. Istället ignorerade jag den i sånna fall 2 timmar långa väntetiden på att ha en dum lektion och åkte hem istället. Först stannade jag dock på stan i ca 7 minuter, dvs hoppade in på Kalle P och köpte skorna jag tittat ut och handlade ett paket Mini Lätta på Östensson. Rena rånet, 19 kr för en bytta med fett! Det var efter det här som min cykel ploppade till då en bromsvajer gick av. Det räcker tydligen inte med att pakethållaren håller på att lossna, nej jag har nu en bromssträcka på minst 20 meter också.
Kom hem, såg Casanova, höll på att somna och lyckades ta mej upp från sängen genom att tänka på jobbet som väntade. Jag lagade mums-mat och åt den.
Om du vill veta vad som hände sen kan du börja om i början, för resten av kvällen var mitt namn Tora. Ganska fint faktist, synd att barnen redan ska heta Erik och Embla. Erik och Tora låter dock ganska fult tillsammans.

Farväl för nu kära bloggbok.

RSS 2.0