Förslag på sanktioner?

Kära bloggis, idag hade Elin oranga strumpor på sig. De var väldigt vackra och jag retade henne inte alls för dem. Men om någon mot förmodan kan ha uppfattat det som att jag skrattade åt henne så ber jag om ursäkt och hävdar till mitt försvar att det endast var för att jag är avundsjuk på Elins knalloranga strumpor med kass resår.

Farväl för nu kära bloggis

Fem att fajtas

Gå upp på morgonen, vara lite halvfrisk alltså var jag hemma från skolan så jag ser till att jag blir helfrisk. Annars är jag en sån som får sjukdomsåterfall om jag gör saker när jag inte är riktigt pigg. Jag åt frukost, laddade raskt ner nya Veronica Mars och sen tittade jag på det (dvs DUMMA FLICKA)! Sen kom min älskade mamma hem, då åt jag Varma Koppen (Broccoli & Blomkål) för 3e gången den här veckan. Snälla hjälp mej inte ur detta underbara beroende :)
Sen bar det av till Willys för att sedan åka och titta hur det går för farmor med kattungarna! Jag har då aldrig sett sötare varelser, nu är de väl ungefär 10 cm stora, har precis öppnat sina blå ögon och så tultar de omrking och ramlar hela tiden. Det unnar jag dej farmor lilla!

Väl hemma så var jag en väldigt snäll flicka och hjälpte pappa måla vattenlinjen på vår båt som står på garageuppfarten. Så i år blir det altså en mkt rak linje! Varsågod pappa.

Glömde jag förresten nämna att mitt i denna allderles vanliga dag så ringde jag till Arnes mobiltelefon:

Jag: Hej, det är Lovisa jag tänkte bara höra om mitt nationella prov?
Arne: Nämen hej Lovisa, vad trevligt att höra ifrån dej.
Arne: Hur mår du idag då?
Jag: Jodå, jag mår lite bättre nu iaf.
Arne: Jaa, det är ju väldigt fint väder ute.
Jag: Ooo ja, sol.
Arne: Jaa, inget regn och inga moln.
Arne: Jaha, var det något du ville eller?
Jag: Joo, jag tänkte ju höra vad jag fick på nationella?
Arne: Jaa, jag vet jag skämtar ju bara med dej! det förstår du väl?
Jag: Jaaa (suck).
Arne: Nej men det gick ju bra för dej.
Jag: Jasså?
Arne: 24 poäng var av 7 vg-poäng.
Jag: *Försöker andas*
Jag: Ojj, det trodde jag inte!
Arne: Det är ju vg, och då har jag inte rättat den sista uppgiften än.
Jag: Jisses, vad glad jag blir!
Arne: Ja, det tycker jag du ska vara.
Jag: Jisses, jaha tack så mycket för jag fick veta då.
Arne: Jadå.
Arne: Nämen då syns vi ju på måndag, ha det så trevligt i helgen.
Jag: Detsamma.
Arne: Hejdå.
Jag: Hejdå.
*Lägger på luren*
Jag: JAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Jag: MAMMAAAAAAAA, GISSA VAD!?!?!?!

Det var nog det trevligaste telefonsamtalet jag haft på länge (Förlåt alla jag pratat med i telefonen)!

*<|;D

Mina blåa sockplast

Idag var det grillfest på skolan, den var väl sådär. Kändes som det hade varit något roligare om folk hade engagerat sig lite faktist men det var ändå trevligt eftersom det är itne ofta som hela skolan samlas på samma ställe. Detta leder förstås till att man ser mycket trevligt folk man sällan ser annars. Ni två som läser min blogg vet såklart vem jag menar och ni andra som smygläser den jag vet inte hur, ni behöver troligtvis inte veta vem jag talar om...
Hur som helst ett av banden som spelade var bra och gokart är väl alltid trevligt även om jag inte skulla drömma om att sätta mej i en sån liten maskin och göra bort mej inför hela skolan och en viss pudding :) Hamburgarna var goda också...

Mer hamburgare blev det på kvällen vill jag lova, inte för min del kanske men för de som planerat ett besök på McDonalds där jag stod i kassan. Beredd på att jag skulle få en jäkligt stressig fredagkväll so blev jag omättligt lycklig när det visade sig att folk inte alls hade lust att gå till Donken då. Kvällen resulterade därför i ganska mkt diskande av brickor, dipsåspåfyllning, torkning av bord och smarties och salladsdressingshämtning! Mycket trevligt alltså!
Ett par kända ansikten dök också förstås upp :) På McDonalds fann jag Oliva och Elin (Jag börjar för övrigt oroa mej för Elins hälsa nu, för mkt McDonalds är inte bra!), Min familj, Simons fru, Lillebrors vänner och John Keenan!
Om någon undrar så var det ett jävla drag i glassmaskinen idag, den var helt vild och sprutade ut mjukglass i 360 km/h så det blev inte många fina glassar idag vill jag lova. För övrigt så fick jag en handfull med sallad över mig när jag skulle hämta en gul leksak åt en pojke. Det var riktigt skojjigt faktist!

Men nu är jag ganska trött och tänkte se det senaste Greys Anatomy och sen gå o lägga mej innan min hals tar död på mej. Jag trodde jag hade ont i halsen innan men efter ett flertal hamburgerbeställningar på 732 dB till Arvid i köket så känns den omöjligt ännu värre!

Godnatt kära Örebroare!

Vingar av stillhet

OLA RAPACE i mitt hjärta

Två bönor och en fisk tack

Goddag kära läsare (alla två, känn er inte träffade lr så)!
Kl är nu 17.09 och jag känner en stoor lättnad! Min Utbildningsvecka på McDonalds är över. Inget ont mot Donken men 5 stycken tider där och så skola på det blir ingen bra hamburgare direkt. Men nu är det alltså över, och vad jag har hört från andra så har jag nästan klarat det med galans. Wiee, arbetslivet here I come...lr dylikt!
Ivilket fall så är det skönt nu att jag bara har lite spridda tider tills sommaren börjar då jag kan börja jobba lite mer. Men jag vet iaf vad jag ser fram emot just nu. Det har tre bokstäver och bokstaven i mitten har två prickar över sig. Vill du veta om du hade rätt så var vänlig kontakta mej på 070-7.... Nejvars, det tar ju alltför lång tid! LÖN ska såklart svaret, vara. Grattis till vinnaren av en allderles ny Volvo Flexi Fuel!! Eller kanske inte ändå, jag får ju bara på 66,80 i timmen så. Väldigt mycket bladder och skit om McDonalds, jag lägger ner med det nu så kan jag överrösa folk med McDonaldsprat i skolan istället. Vilket folk menar jag då? Jo ni två som inte behöver känna er träffade åter igen.

Resterande timmar av denna dagen ska jag:
  • Äta grillat.
  • Spendera kvalitetstid med familjen.
  • Skriva fysiklabb.
  • Äta upp resterna av min godis och sen en film (troligtvis Wallander på tv, jag har en ganska stor thing för Ola Rapace).
  • Spela lite mer The Sims 2 (Där jag nu blivit en växt som endast behöver solljus, vatten och kärlek by the way).
  • Gosa med Tuda och Tudie.
  • SOVA.
Kom ihåg att jag älskar er (Just det, ni två igen som känner er träffade)! <3

RSS 2.0